YÖNETİMİN GÖZDEN GEÇİRMESİ (YGG) TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

17.02.2021

Dicle Üniversitesi Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından Yönetimin Gözden Geçirmesi Toplantısı 29 Ocak 2021 tarihinde  gerçekleştirildi.

Video konferans aracılığıyla yapılan programa Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç’un yanı sıra rektör yardımcıları, senato üyeleri, üniversite kalite komisyon üyeleri, daire başkanları ile akademik ve idari personel katıldı.

Kalite Geliştirme Koordinatörü Prof. Dr. Hasan Bayındır’ın açılış konuşması yapması ve sistem performans raporunu anlatmasıyla başlayan toplantıda 2020 yılı stratejik belgeleri ve durum raporları ifade edildi.  Memnuniyet anketleri, etkinlikler, kalite hedefleri gerçekleşen değerler, riskler, İç tetkik sunumlarıyla devam eden toplantı YGG kararlarının oylanması ile sona erdi.