T.C.
DİCLE ÜNİVERSİTESİ
ÖĞRENCİLERİ
2025 MART AYI YEMEK LİSTESİ
TARİH
1. YEMEK
2. YEMEK
3. YEMEK
4. YEMEK
03.03.2025
ŞEHRİYE ÇORBA
ETLİ NOHUT
PİRİNÇ PİLAVI
YOĞURT+AZ TURŞU
04.03.2025
YAYLA ÇORBA
FIRIN TAVUK
SEH. BULGUR PİLAVI
HAŞHAŞLI REVANİ
05.03.2025
SOS.MERCİMEK ÇORBA
PATATES MUSSAKA
PEYNİRLİ TEPSİ BÖREĞİ
MEVSİ MEYVESİ
06.03.2025
EZOGELİN ÇORBA
KÖRİ SOSLU TAVUK
SOSLU MAKARNA
TULUMBA TATLISI
07.03.2025
SOSLU ÇORBA
PİLAVÜSTÜ ET TANDIR
ROKA SALATA
AYRAN
10.03.2025
SÜZME MERCİMEK ÇORBA
ÇİFTLİK KEBABI
PEYNİRLİ MAKARNA
CEVİZLİ BAKLAVA
11.03.2025
TAVUK ŞİNİTSEL
MEVSİM MEYVESİ
12.03.2025
ET KAVURMA
MEVSİM SALATA
13.03.2025
SEBZE ÇORBA
KADINBUDU KÖFTE
KEKİKLİ ERİŞTE
14.03.2025
PİLAV ÜSTÜ TAVUK TANDIR
ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA PİLAKİ
MEVSİM SALATA+
17.03.2025
MERCİMEK ÇORBA
ETLİ KURU FASULYE
18.03.2025
DÖVMELİ YOĞURT ÇORBA
TAVUK SOTE
BULGUR PİLAVI
ÜZÜM HOŞAFI
19.03.2025
KIBRIS KÖFTE GARNİLİ
20.03.2025
SOSLU MERCİMEK ÇORBA
FESLEĞEN SOSLU TAVUK
MEYANELİ BULGUR PİLAVI
ŞEKERPARE TATLISI
21.03.2025
PİLAV ÜSTÜ ET TANDIR
24.03.2025
YOĞURT+ AZ TURŞU
25.03.2025
SEBZELİ FIRIN TAVUK
MENEKŞE SALATA
26.03.2025
SEBZELİ ÇORBA
İZMİR KÖFTE
SÜTLÜ İRMİK HELVASI
27.03.2025
ORMAN KEBABI
MEYANELİ BULGUR
28.03.2025
TOPLAM YEMEK ÇIKARILACAK GÜN SAYISI: 20 GÜNDÜR
AKTS
Akademik Takvim
Personel Yemek Menüsü
Öğrenci Yemek Menüsü
Personel Bilgi Sistemi
İşçi Maaş Bordroları
Lojman Başvuru Sistemi
Dicle Card
Yönetim Bilgi Sistemi
Formlar
Ek Ders Otomasyonu
Program Değerlendirme