Personel Yemek Listesi

 

 


T.C.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK VE İDARİ PERSONEL

2025 YILI TEMMUZ AYI ÖĞLE YEMEĞİ LİSTESİ


 PAZARTESİ

(MONDAY)

 SALI

(TUESDAY)

 ÇARŞAMBA

(WEDNESDAY)

 PERŞEMBE

(THURSDAY)

 CUMA

(FRIDAY)

 

01

1-EZOGELİN ÇORBA

2-KURU KÖFTE + PATATES GARNİ

3-MEYANELİ BULGUR PİLAVI

4-SALATA (YAZ)

02

1-MERCİMEK ÇORBA

2-PİLAVÜSTU ET TANDIR

3-ÇOBAN SALATA

4-AYRAN

 

03

1-KAŞARLI DOMATES ÇORBA

2-ETLİ TAZE FASÜLYE

3-ŞEHRİYELİ BULGUR PİLAVI

4-YOĞURT

04

1-YAYLA ÇORBA

2-FIRIN HİNDİ

3-BULGUR PİLAVI

4-REVANİ

07

1-DÖVMELİ YOĞURT ÇORBA

2-ET HAŞLAMA

3-ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI

4-İRMİK HELVASI

08

1-YAYLA ÇORBA

2-KURU  KÖFTE + PATATES GARNİ

3-SOSLU MAKARNA

4-REVANİ

09

1-MERCİMEK ÇORBA

2-DİYARBAKIR GÜVECİ

3-BULGUR PİLAVI

4-KARPUZ

 

10

1-YAYLA ÇORBA

2-ÇITIR TAVUK

3-SOSLU MAKARNA

5-ERİK

 

11

1-MERCİMEK ÇORBA

2-KARNIYARIK

3-ŞEH.PİRİNÇ PİLAVI

4-REVANİ

14

1-EZOGELİN ÇORBA

2-DİYARBAKIR GÜVECİ

3-ŞEH.PİRİNÇ PİİLAVI

4-KARPUZ

 

15

1-MERCİMEK ÇORBA

2-KURU KÖFTE+PATATES GARNİ

3-ARPA ŞEHRİYE PİLAVI

4-YOĞURT

16

1-EZOGELİN ÇORBA

2-PİLAVÜSTÜ TAVUK TANDIR

3-SALATA

4-AŞURE

 

17

1-YAYLA ÇORBA

2-ETLİ PATATES

3-MEYANELİ BULGUR PİLAVI

4-ÇOBAN SALATA

18

1-MERCİMEK ÇORBA

2-PİLAVÜSTU ET TANDIR

3-ZEYTİNYAĞLI TAZE FASULYE

4-KARPUZ

 

21

1-MERCİMEK ÇORBA

2-ARAP TAVA

3-PİRİNÇ PİLAVI

4-KAVUN

 

22

1-YAYLA ÇORBA

2-KURU KÖFTE+PATATES GARNİ

3-ÇOBAN SALATA

4-CEVİZLİ BAKLAVA

23

1-EZOGELİN ÇORBA

2-ETLİ YAZ TÜRLÜSÜ

3-PİRİNÇ PİLAVI

4-KAVUN

 

24

1-KAŞARLI DOMATES ÇORBA

2-SEBZELİ FIRIN TAVUK

3-PİRİNÇ PİLAVI

4-CACIK

25

1-YAYLA ÇORBA

2-BOLU KEBABI

3-BULGUR PİLAVI

4-AŞURE

 

28

1-YAYLA ÇORBA

2-DİYARBAKIR GÜVECİ

3-ŞEHRİYELİ BULGUR PİLAVI

4-REVANİ

29

1-ŞEHRİYE ÇORBA

2-KURU KÖFTE + PATATES GARNİ

3-SOSLU MAKARNA

4-KARPUZ

30

1-MERCİMEK ÇORBA

2-PİLAVÜSTU ET TANDIR

3-ÇOBAN SALATA

4-AYRAN

 

31

1-ŞEHRİYE ÇORBA

2-ETLİ TAZE FASÜLYE

3-SOSLU MAKARNA

4-YOĞURT