KALİTE KOMİSYONU 4. OLAĞAN TOPLANTISI YAPILDI

23.12.2022

"Dicle Üniversitesi Kalite Komisyonu 4. Olağan Toplantısı" senato salonunda gerçekleştirildi.

Kalite Komisyonu Olağan Toplantısı Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç başkanlığında ve Üniversite Kalite Komisyonu Üyeleri katılımı ile yapıldı. Rektör Karakoç çalışmalarından ötürü komisyon üyelerine teşekkür etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan ise komisyonun değerlendirme, iyileştirme, paydaş katılımı, politika ve stratejik hedefler, akreditasyon ve kalite kültürünü yaygınlaştırma alanlarında 2022 yılında gerçekleştirilen faaliyetleri aktardı.

Toplantıda, komisyon üyeleri tarafından akreditasyon çalışmaları, uluslararasılaşma, araştırma ve geliştirme, eğitim ve öğretim, yönetim sistemi ve toplumsal katkı çalışma gruplarının sunumları ile gelişmeler ele alındı.