Personel Yemek Listesi

 

T.C.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

AKADEMİK VE İDARİ PERSONEL İLE ÖĞRENCİLERİ

2025 -21-30.NİSAN AYI YEMEK LİSTESİ

 

TARİH

 

ÇORBA

 

ANA YEMEK

 

3. YEMEK

 

TATLI/ SALATA/İÇECEK

 

21.04.2025

 

ETLİ KURU FASULYE

 

ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI

 

YOĞURT+AZ TURŞU

 

CEVİZLİ BAKLAVA

 

22.04.2025

 

MERCİMEK ÇORBA

 

KURU KÖFTE+PATATES GARNİ

 

PEYNİRLİ MAKARNA

 

MEVSİM SALATA

 

RESMİ TATİL/ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

 

 

24.04.2025

 

ŞEHRİYE ÇORBA

 

HİNDİ SOTE

 

SOSLU MAKARNA

 

MEVSİM SALATA

 

25.04.2025

 

MERCİMEK

ÇORBA

 

P.ÜSTÜ TAVUK TANDIR

 

Z.YAĞLI BARBUNYA

 

AYRAN+AZ TURŞU

 

28.04.2025

 

ETLİ NOHUT

 

BULGUR PİLAVI

 

YOĞURT+AZ TURŞU

 

MEVSİM MEYVESİ

 

29.04.2025

 

MERCİMEK ÇORBA

 

ÖZBEK PİLAVI

 

Z. YAĞLI TAZE FASÜLYE

 

YOĞURT

 

30.04.2025

 

MERCİMEK ÇORBA

 

P.ÜSTÜ ET TANDIR

 

Z.YAĞLI BARBUNYA

 

AYRAN+ AZ TURŞU

 

TOPLAM YEMEK ÇIKARILACAK  GÜN SAYISI: 8 GÜNDÜR