SENDİKADAN MÜDÜRÜMÜZE ZİYARET

26.09.2023

Dicle Üniversitesi Eğitim-Bir-Sen 2 No’lu Şube Yönetimi Yüksel GÜMÜŞ ve ekibi, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Davut KARAASLAN’ı “Yönetici, Hükmedici Değil; Yön Verici Olmalı” temasıyla makamında ziyaret etti. Müdür Prof. Dr. Davut KARAASLAN , Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Musa BÜYÜK, Öğr. Gör. Derya ISSI EKİNCİ ve Yüksekokul Sekreteri Zekeriya YOLCU ile Yüksekokulun ve çalışanların genel sorunları hakkında istişarelerde bulundular. Sendika Başkanı Yüksel GÜMÜŞ tarafından Müdür Prof.Dr. Davut KARAASLAN’a Yüksek Öğretime Bakış, "İzleme ve Değerlendirme Raporu" takdim etti. Sendika Yönetimi ve ekibi Tarım Meslek Yüksekokulu yöneticilerinde görmüş olduğumuz hoşgörü için çalışanlarımız adına  teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz dedi. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Davut KARAASLAN  Sendika Yönetimi ve Ekibine ziyaretten memnuniyetini dile getirdi. Sendika yönetimi teşekkür ederek ayrıldılar.