Yeşilay Danışmanlık Merkezinden (YEDAM) Fakültemize Ziyareti

13.09.2021

Bağımlı ya da bağımlılık yapan madde kullanan kişilerin ihtiyaçlarını belirleyerek psikolojik ve sosyal destek ile hayata tekrar kazandırılması konusunda destek vermeyi hedefleyen Yeşilay Danışmanlık Merkezinden yetkililer fakültemizi ziyaret etmişlerdir. Ziyarette; Kayapınar Belediyesi hizmet binasında, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini bilişim alanında üretken nesiller olarak yetiştirilmesine olanak sağlayacak “Robotik Kodlama ve Stem Merkezi”nin olduğu ve bu merkezin YEDAM tarafından Fakültemizin desteği ile sürdürülebilirliliğinin sağlanması konuşulmuştur. Kurum üst yöneticileriden alınacak izinler ile fakültemiz tarafından desteğin sağlanabileceği karara bağlanmıştır. 13 Eylül 2021 tarihinde gerçeklenen ziyarette, Yeşilay Şube Yönetimi ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi uzmanları hazır bulunmuştur.

Ziyaretlerinden ötürü Yeşilay Şube Yönetimi ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi uzmanlarına teşekkür ederiz.

DÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı