DÜ Rektör Yardımcıları, Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanları ile Öğle Yemeğinde

15.09.2021

DÜ Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Kadir TURAN’ın Rektör Yardımcısı olarak göreve atanması nedeniyle Bölüm öğretim elemanları ile birlikte gerçeklenen yemekli toplantıya, Rektör yardımcısı Prof.Dr. Ezeli AZARKAN, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet TANYILDIZ ve DÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Siraç ÖZERDEM katılmıştır. 13 Eylül 2021 tarihinde gerçeklenen toplantıda, öğretim elemanlarının iyi dilekleri ile birlikte fakültenin genel durumu değerlendirilmiştir.

Rektör Yardımcısı olarak göreve atanan Prof.Dr. Kadir TURAN hocamızı tebrik eder, Üniversitemize ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz.

DÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı