YÖNETİMİN GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTISI YAPILDI


09.02.2024


YÖNETİMİN GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTISI YAPILDI

 

Üniversitemiz Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından, kalite yönetim sistemini gözden geçirmek ve sistem performansının değerlendirilmesi amacıyla “Yönetimin Gözden Geçirmesi” toplantısı gerçekleştirildi.

Yönetimin Gözden Geçirme Toplantısı Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç Başkanlığında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız, Genel Sekreter Sıddık Teksin, Akademik ve İdari Birim Yöneticileri ve Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü ekibinin katılımı ile başladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, toplantının temel amacının üniversitenin sorumluluklarının en verimli şekilde yerine getirilebileceğine dair yol çizilmesi olduğunu ifade etti. Karakoç, “Bugün burada üniversitemizin kalite yönetim sistemini gözden geçirmek ve değerlendirmek üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız. Üniversitemizin daha ileri ve kaliteli bir noktaya gelmesi için kalite yönetim sisteminin oldukça önemli olduğuna inanıyorum. Bu kapsamda üniversitemizin kalite güvence sistemlerini daha iyi noktalara getirmek için hep birlikte çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle toplantıya katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor ve toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Rektör Yardımcımız ve Kalite Yönetim Temsilcisi Prof. Dr. Kadir Turan, “Yönetimin Gözden Geçirmesi” toplantısının içeriği ve amacı hakkında bilgiler vererek, “Üniversitemiz Kalite Yönetim Sisteminin gözden geçirilmesi, etkin ve sürekli olarak devam ettirilmesi, kalite politikası ve hedeflerine uygun olarak varlığını sürdürebilmesi amacıyla fikir alışverişinde bulunmak ve 2024 yılı için planladığımız iyileştirme faaliyetlerine ilişkin önerilerimizi sizlerle paylaşmak için toplanmış bulunmaktayız” dedi.

Daha sonra toplantıya geçilerek, Kalite Yönetim Birimi tarafından hazırlanan rapor katılımcılarla paylaşılarak, 2023 yılı içerisinde yürütülen faaliyetlerin değerlendirilmesi ve gözden geçirilmesi yapıldı. Ayrıca 2024 yılı için planlanan iyileştirme faaliyetlerine ilişkin öneriler katılımcılarla paylaşıldı. Toplantı, bilgilendirmeler yapılarak görüş ve öneriler ile son buldu.


Fotoğraf Galerisi