ÜNİVERSİTEMİZDE 2022 YILI YÖNETİMİ GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTISI YAPILDI


28.06.2022


ÜNİVERSİTEMİZDE 2022 YILI YÖNETİMİ GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTISI YAPILDI

“TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetimi Sistemi” kapsamında "Yönetimin Gözden Geçirmesi (YGG) Toplantısı" Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç başkanlığında gerçekleştirildi. 

2022 yılının birinci YGG toplantısında Kalite Yönetim Sistemi ve süreç etkinliğinin iyileştirilmesine yönelik olarak kararlar alındı.
15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan toplantıya Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç, dekanlar, Kalite Geliştirme Koordinatörü Doç. Dr. Fatma Matpan Bekler, Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü akademik ve idari personelleri katıldı.

Toplantıda kalite yönetim sistemi ile ilgili iç ve dış hususlardaki değişiklikler, müşteri memnuniyeti ve ilgili taraflardan gelen geri bildirimler, kalite amaçlarına erişme derecesi, süreç performansı ile ürün ve hizmetlerin uygunluğu, uygunsuzluklar ve düzeltici faaliyetler, izleme ve ölçme sonuçları, tetkik sonuçları, dış tedarikçilerin performansı, kaynakların varlığı, risk ve fırsatları belirleme faaliyetleri için gerçekleştirilen faaliyetlerin etkinliği ile iyileştirme için fırsatları konusunda sunumlar yapılarak, kararlar alındı.


Fotoğraf Galerisi