Kalite Politikası

 

Aşçılık Programı

 

 

Turizm  ve Otel İşletmeciliği Programı

Uluslararası düzeyde kabul gören eğitim ve araştırma faaliyetleri gerçekleştirmeyi, Kurumsal paydaşlarla işbirliğine dayalı olarak toplumsal değer yaratan projeler geliştirmeyi, Birimlerin katılımcı, eşgüdümlü ve yüksek performansla çalışmalarını sağlayan yönetim ve organizasyon anlayışını yerleştirmeyi, Kendisini sürekli yenileyen, araştıran, sorgulayan, etkin iletişim becerilerine ve toplumsal duyarlılığa sahip bireyler yetiştirebilen öğretim elemanı kadrosuna sahip olmayı, Mesleğin bilgi, beceri, davranış ve genel kültürüne sahip, çevreye duyarlı, iş sağlığı ve güvenliğine önem veren bireyler yetiştirmeyi, Hizmet alanların beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayan, sürekli iyileştirmeye ve müşteri memnuniyetine odaklanan bir üniversite olmayı, Kurumsal kalite bilincini ve kültürünü yaygınlaştırarak, üniversitenin vizyonuna ve misyonuna uygun Kalite Yönetim Sistemi uygulamayı ve sürekli iyileştirmeyi, “Kalite Politikası” olarak benimsemiştir.

 

Dicle Üniversitesi Öz Görevleriyle Karşılaştırılması

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

 

Misyon

Vizyon

Program Eğitim

Amaçları (PEA)

İnsani değerlere, kültüre, sanata ve doğaya duyarlı, sürekli iyileştirme odaklı katılımcı yönetim anlayışıyla Dicle Üniversitesi eğitim-öğretimde, bilimsel araştırmada ve sağlık hizmetlerinde sürükleyici köklü bir kurumdur.

Dicle Üniversitesi, yürüttüğü eğitim-öğretim faaliyetleriyle; gerçekleştirdiği bilimsel araştırma ve projelerle uluslararası düzeyde bilim ve değer üreten bir üniversite olarak dünyanın en iyi üniversiteleri arasında yer alacaktır.

PEA1

 

 

PEA2

X

X

PEA3

 

X

 

Meslek Yüksekokulu İle Turizm Ve Otel İşletmeciliğinin Öz Görevleriyle Karşılaştırılması

 

SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI

 PEA

Misyon

Vizyon

Misyon

Vizyon

Program

Eğitim

Amaçları

(PEA)

 

 

Azami düzeyde bilimsel ve mesleki beceriye sahip; ulusal ve uluslararası nitelikte bilim ve teknolojiyi benimsemiş; bu doğrultuda sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda bulunduğu bölgeye ve ülkemize katkılar sağlayan işgücü ve bireyler yetiştirmek.

Öğrencilerimizi mevcut öğretim kadromuz ile çağdaş bilgi ve teknoloji ile donatmak; onları girişimci, üretken, sorgulayan, rekabetçi, ulusal ve uluslararası düzeyde mesleki bilgi ve beceriye sahip bireyler olarak yetiştirmek ve sanayi paydaşlarımızla buluşturmak.

Turizm ve otel işletmeciliği alanında güncel gelişmeleri takip edebilen, turizm işletmeleri yönetimini sağlayabilen, evrensel nitelikte turizm ve otel işletmeciliği meslek elemanları yetiştirmektir.

 

Öğrenci merkezli bir öğrenme deneyimi sağlayan, çağdaş gereksinimler doğrultusunda mesleki becerilerle donatılmış, çevresel, kültürel ve toplumsal açıdan sorumlu bir eğitim anlayışını benimseyen turizm ve otel işletmeciliği alanında meslek elemanları yetiştiren öncü bir program olmaktır.

PEA1

X

X

X

X

PEA2

X

X

X

X

PEA3

X

X

X

X