MUAFİYET BAŞVURU SONUÇLARI

16.09.2022

Fakültemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerin muafiyet başvuru sonuçları PDF ve EXCEL olarak ekte yer almaktadır.

Muafiyetlerle İlgili Olarak:

1-Muafiyet sonuçlarına itirazlar (5 iş günü) 23 Eylül Cuma günü saat 17:00’a kadar Dekanlığımıza yapılacaktır.

2-Fakültemize YKS ile yerleşip kayıt yaptıran öğrencilerden (daha önce önlisasns-lisans bitirenler ve Yabancı Dil, İnkılap Tarihi ve Türk Dili derslerinden muaf olanlar) üstten ders alma talebinde bulunmayanların da 23 Eylül Cuma günü saat 17:00’a kadar Dekanlığımıza başvuru yapmaları gerekmektedir.

3-Muafiyet başvurusu yaptığı halde listede ismi bulunmayanlar e.atasoy21@gmail.com (sadece hukuk fakültesi öğrencileri için) adresine fakülteye geliş şeklini belirterek (agno-yks-ek1 madde-af) mail atabilirler.

İlgililere önemle duyurulur.

Dosya Ekleri