2024/2025 Erasmus Öğrenim Hareketliliği Yazılı Sınav Duyurusu

16.02.2024

2024/2025 Erasmus Öğrenim Hareketliliğine başvuran öğrencilerimizin yabancı dil sınav bilgileri aşağıda sunulmuştur.

Tarih: 21/02/2024 - Çarşamba

Yer: Yabanci Diller Yüksekokulu Yeni Hukuk Binasi Zemin Kat Derslikleri

Saat: 17.00

• Sınava sadece başvurusunu sistem üzerinden tamamlayan öğrenciler girebilecektir. Başvuru durumu “aktif, iptal, güncelleme devam ediyor” görünen adaylar ile sistem üzerinden başvurusunu tamamlayan ancak belgeleri uygun olmayan bu yüzden başvurusu reddedilmiş adaylar sınava giremeyecektir.Başvurunuzun reddedilip edilmediğini başvuru sistemine girerek kontrol edebilirsiniz. Başvurunuzun reddildiğine dair sistemde bir bilgi mevcut değilse yapılacak yazılı sınava girebilirsiniz.
  • Başvuru esnasında sisteme dil puanı beyan eden öğrencilerimiz de sınava girebilirler. Değerlendirmede yüksek olan dil puanı dikkate alınacaktır.
  • Öğrencilerimizin sınavdan en az 15 dakika önce sınav yerinde bulunmaları tavsiye edilir.
  • Öğrencilerimizin sınava girerken öğrenci kimliklerini ve vatandaşlık cüzdanlarını yanlarında getirmeleri gerekmektedir.
  • Sınavın telafisi yapılmayacaktır. Sınava katılmayan öğrencilerin başvuruları iptal edilecektir.
  • Sınava gireceğiniz sınıflar daha sonra web sayfamızda ilanen duyurulacaktır. İlan için Erasmus Koordinatörlüğü web sayfasını ve instagram #diclerasmus hesabını takip edin.
Bu duyuru tebligat niteliğinde olup adaylara ayrıca bir bilgilendirme yapılmayacaktır.