Doktora Tez Savunması

10.01.2024

Elektrik Elektronik Mühendisliği doktora programına kayıtlı Fuat PEKER'in doktora tez savunması 09.01.2024 tarihinde online olarak yapıldı. Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. İbrahim KAYA’nın danışmanlığında yürütülen "İntegratörlü Süreçler için I-PD Denetleyici Tasarımı ve Asimetrik Sistemlerin Röle Geri Besleme ile Modellenmesi" adlı doktora tez savunma sınavına danışman öğretim üyesinin yanı sıra bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Abdulnasır YILDIZ, İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden Prof. Dr. Nusret TAN, Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi̇ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden Prof. Dr. Ali KIRÇAY ve İskenderun Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Celaleddin YEROĞLU katıldılar. Fuat PEKER doktora tez savunması sonrası başarılı bulunarak "doktor" ünvanı almaya hak kazandı. 2023-2024 Güz döneminde Elektrik-Elektronik Mühendisliği doktora programında doktorasını tamamlayan öğrencimiz Fuat PEKER’e akademik hayatında başarılar dileriz. Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında doktora mezunlarımız ile sağladığımız katkı dolayısıyla gurur duyuyoruz ve bu katkının artarak devam edeceğini duyurmaktan da mutluluk duyuyoruz.