Doktora Tez Savunması

25.12.2020

Elektrik Elektronik Mühendisliği doktora programına kayıtlı Hüseyin Acar'ın doktora tez savunması 24.12.2020 tarihinde çevrimiçi olarak yapıldı. Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof.Dr. Mehmet Siraç Özerdem'in danışmanlığında yürütülen "SAR Uydu İmgeleri Kullanılarak Yarı Deneysel ve Makine Öğrenmesi Yöntemleri ile Toprak Neminin Tahmini: Karşılaştırmalı Bir Saha Çalışması" adlı doktora tez savunma sınavına danışman öğretim üyesinin yanı sıra bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi M. Ali Arserim, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Z. Fuat Toprak, Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi  Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden Prof.Dr. Ziya Telatar ve Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi  Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden Prof.Dr. Ali Kırçay katıldılar. Hüseyin Acar doktora tez savunması sonrası başarılı bulunarak "doktor" ünvanı almaya hak kazandı. 2020-2021 Güz döneminde Elektrik Elektronik Mühendisliği doktora programında doktorasını tamamlayan ilk öğrencimiz olan Hüseyin Acar'a akademik hayatında başarılar dileriz. Elektrik Elektronik Mühendisliği alanında doktora mezunlarımız ile sağladığımız katkı dolayısıyla gurur duyuyoruz ve bu katkının artarak devam edeceğini duyurmaktan da mutluluk duyuyoruz.