05.03.2024

2024-2025 Erasmus Öğrenim Hareketliliği öğrenci seçme sınavına katılan öğrencilerimizin yazılı ve sözlü sınav sonuçlarına ait liste ekte sunulmuştur.Sözlü sınav sonuçlarına itiraz edecek olan öğrencilerin, 07.03.2024 Perşembe günü saat 16.00'a kadar Yeni Hukuk Binası DÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

Listedeki öğrencilerin durumu sadece yazılı ve sözlü sınav notlarına göre "BAŞARILI" ve "BAŞARISIZ" olarak belirtilmiştir. Öğrencinin durumunun "BAŞARILI" olarak belirtilmesi, Erasmus Öğrenim Hareketliliğinden hibeli faydalanacağı anlamına gelmez.

BAŞARILI durumdaki öğrencilerimizin değerlendirme kriterlerinde belirtilen hususlara ait belgeleri (varsa) Seçim Komisyonu tarafından değerlendirilip, bölümlere kontenjan dağılımı yapıldıktan sonra programdan hibeli ve hibesiz faydalanacak öğrenciler belirlenecek ve yerleştirme sonuçları ilan edilecektir.

Sonuçlar için instagram @diclerasmus hesabımızı takip edebilirsiniz.

Dosya Ekleri

Açıklamaİndir
DİCLE ÜNİVERSİTESİ 2024-2025 ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ YAZILI ve SÖZLÜ SINAV SONUÇLARIİndir