Havelsan, Mühendislik Fakültesi Öğrencileri ile Bir Araya Geldi


19.04.2024



Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından Milli Teknoloji Hamlesine yön verecek gençlerin yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde hayata geçirilen Sektör Kampüste Programı ve Hava Elektronik Sanayii (HAVELSAN) iş birliğinde; geleceğin meslekleri ve teknoloji alanındaki gelişmeleri değerlendirmeyi amaçlayarak öğrencilerin bilgi düzeylerini artırmayı hedefleyen; “Teknoloji ve Rekabet Üstünlüğü: Geleceğin Meslekleri için Stratejiler” konulu seminer 18.04.2024 tarihinde Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Gencer Devecioğlu, bu tür etkinlikleri üniversite öğrencilerine sektörel bilgi ve deneyim aktarımı sağlamak, akademik ve profesyonel dünyayı bir araya getirmek açısından büyük bir fırsat olarak değerlendirdi.

Konuşmasına HAVELSAN ve ‘Sektör Kampüste’ programı hakkında bilgiler vererek başlayan HAVELSAN Strateji Takım Yöneticisi Dr. Erol Yücel, teknoloji ve rekabet üstünlüğü kavramlarının önemi, gelecekteki mesleklerin nasıl şekillenebileceği ve buna uygun stratejilerin neler olabileceği konusunda öğrencilere bilgiler verdi.

Geleceğin meslekleri ve teknoloji alanındaki gelişmeler konusunda öğrencilerimi aydınlatan Dr. Erol Yücel beye ve HAVELSAN yetkililerine teşekkür ederiz.

DÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

 


Fotoğraf Galerisi