DİCLE ÜNİVERSİTESİDEN TÜBİTAK 1001-ÇABA PROJELERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILIM

07.02.2024

6 Şubat 2024 Salı günü saat 15:00’te Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan MANDAL’ın katılımıyla, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilen 11 ilimizdeki üniversitelerde 1001-ÇABA programı kapsamında destek alan proje yürütücüleriyle değerlendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya Üniversitemizi temsilen, Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Feyyaz DURAP, Müdür yardımcıları Prof. Dr. Murat AYDEMİR ve Prof. Dr. Remziye GÜZEL ile Prof. Dr. Sadık YAYLA (Veteriner Fakültesi), Doç. Dr. Akın KOÇHAN (Veteriner Fakültesi), Dr. Öğretim Üyesi Mahmut Ozan TOKSOY (Eczacılık Fakültesi) katılım sağlamışlardır.