DİCLE ÜNİVERSİTESİNDEN GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİLERE LGS DESTEĞİ

Dicle Üniversitesi Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi öncülüğünde, 6 Haziranda yapılacak olan  Liselere Geçiş Sınavına (LGS) hazırlanan görme engelli öğrenciler için deneme sınavları seslendirildi. Topluma Hizmet Dersi kapsamında Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi 3. Sınıf öğrencileri tarafından seslendirilen yaklaşık 15 deneme sınavı ile öğrenciler LGS'ye hazırlanacak.

Dicle Üniversitesi Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Reyhan GÜL GÜVEN, “Seslendirilen Deneme sınavları Ali İhsan Arslan Görme Engelliler Okulundaki 8. Sınıf öğrencilerinin Liselere Geçiş Sınavına hazırlanmasında yardımcı olacaktır. Danışmanlığını yaptığım Topluma Hizmet Dersi öğrencilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.