Sınıf Temsilcisi Seçimleri Hakkında

27.09.2022

Sınıf temsilcisi başvuruları 28.09.2022 Çarşamba saat 12.00’ye kadar uzatılmıştır. Yapılacak sınıf temsilcisi seçimlerinde aday olmak isteyen öğrencilerimizin ek-1'deki başvuru formunu doldurup ekleri ile beraber Bölüm Sekreteri Cihan Haram'a teslim etmesi gerekmektedir.

Koordinatörlükçe alınan kararlar;

1. Sınıf temsilcisi adayı çıkmayan sınıflarda 1. sınıflar hariç olmak üzere genel not ortalamasının 4 üzerinden 2,75 ve üstü veya 100 üzerinden 70 ve üstü olan ve kulüp yönetimlerinde yer almayan tüm öğrenciler doğal sınıf temsilcisi adayı ilan edilecektir.
  2. Tek aday çıkan sınıflarda yapılacak seçimlerde o adayın sınıf temsilcisi olmasına “EVET” veya “HAYIR” şeklinde oylama yapılacaktır. “EVET” oyu çoğunluğu alması durumunda o aday sınıf temsilcisi olacaktır. “HAYIR” oyu çıkması durumunda 1. sınıflar hariç olmak üzere genel not ortalamasının 4 üzerinden 2,75 ve üstü veya 100 üzerinden 70 ve üstü olan ve kulüp yönetimlerinde yer almayan tüm öğrenciler doğal sınıf temsilcisi adayı ilan edilecektir.

Ek: 1. Sınıf temsilciliği başvuru formu

Dosya Ekleri