İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyeleri Atanmalarını Kutladı

27.05.2023

Fakültemiz İnşaat Mühendisliği bölümünde yeni unvanlarına atanan öğretim üyelerimiz için düzenlenen yemekte hocalarımız bir araya geldi. 16.05.2023 tarihinde, inşaat mühendisliği bölümünce düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan, Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Siraç Özerdem ve İnşaat Mühendisliği bölümü öğretim elemanları katıldı. Yapılan konuşmaların ardından, yeni unvanlarına atanan hocalarımız, Prof. Dr. Salih Keskin ve Prof. Dr. İdris Bedirhanoğlu katılımcılara teşekkür etti. Akşam yemeği ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından etkinlik sona erdi.

Yeni atanan öğretim üyelerimizi tebrik eder, katılım sağlayan hocalarımıza teşekkür ederiz.

DÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı