Erasmus+ KA107 Kapsamında Amity Üniversitesinden Misafirlerimizi Ağırladık

09.05.2023

Öğrencilerinin kişisel gelişimlerini ve istihdam edilebilirliklerini desteklemek, Personelin mesleki gelişimini desteklemek ve Yüseköğretim kurumlarının kapasitelerini uluslararası boyutta geliştirmek amacıyla uygulanan KA107 programı kapsamında, 05.05.2023 tarihinde Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde bir panel düzenlenmiştir. Uluslararası personal hareketliliği çerçevesinde Hindistan Amity Üniversitesi'nden Doç.Dr. Divya Srivastava ve Dr. Pallavi Rai'nin katıldığı panelde; Doç.Dr. Srivastava tarafından Amity araştırma grupları hakkında, Dr. Rai tarafından Amity Üniversitesi Lucknow kampüsü hakkında genel bilgiler verilmiştir. Ayrıca panelde, Dicle Üniversitesi ve Amity Üniversitesi arasında işbirliği olasılıkları tartışılmıştır.

Panelde ayrıca İnşaat Mühendisliği Bölümü 3. sınıf lisans öğrencisi Beyza Nur Şeker tarafından geliştirilen "Depremakolon" adlı çalışma sunulmuştur. Panele Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Siraç Özerdem, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Z. Fuat Toprak, Mühendislik Fakültesi öğretim elemanları ve dışarıdan katılımcılar iştirak etmişlerdir.

Etkinliğin gerçeklenmesinde emeği geçen davetli misafirlerimiz ve öğretim elemanlarımıza teşekkür ederiz.

DÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı