Zorunlu Yaz Stajı İlanı-2

20.06.2023

Fakültemiz öğrencilerinin 31 Temmuz 2023-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapacakları zorunlu yaz stajına ilişkin staj yapacakları kurum/kuruluş/işletmelerin listesi ekte yayınlanmıştır. Öğrencilerimizin bilgilerini kontrol etmeleri ve sehven yapılan hataların düzeltilmesi için en geç 23.06.2023 tarihine kadar staj komisyonu sekretaryasından sorumlu memur Suat Ahmetoğlu’na başvurmaları gerekmektedir.

Ayrıca öğrencilerimizin stajlarına ilişkin evrakların ıslak imzalı aslı evraklarını muhafaza etmeleri ve staj komisyonu tarafından ilan edilecek zaman aralığında Suat Ahmetoğlu’na teslim etmeleri gerekmektedir.

Daha sonraki günlerde staj defteri ve iş yeri değerlendirme formları Fakültemiz sayfasında yayınlanacaktır.

DEKANLIK

Dosya Ekleri