VETERİNER FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ

20.06.2023

Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Vural, kurum amirleri, fakülte bölüm başkanları, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

2022-2023 dönem birincisi Lale Çivi, başarısını vefat eden babasına armağan ederek, “Veteriner Fakültesi birincisi olmanın gururu, mutluluğu ve heyecanı içerisindeyim. Fakültemize, hocalarımıza, arkadaşlarımıza ve üniversitemize veda etmiş olsak da bu hepimiz için yepyeni bir başlangıç. Üniversite hayatımız boyunca hem akademik hem kişisel anlamda bizden desteklerini esirgemeyen bize yol gösteren, veteriner hekimlik mesleğinin önemini aşılayan Veteriner Fakültesi’nin birbirinden değerli hocalarına şahsım ve mezun arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Veteriner Hekim Lale Çivi konuşmasının ardından fakülte mezuniyet anı kütüğüne plaketini çaktı.

15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen törende Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Vural yaptığı konuşmada mezun olan öğrencilere veteriner hekimliğin önemini vurguladı. Mezun olan öğrencilerimize hayırlı olması temennisinde bulunan Vural,  ileri ki hayatlarında başarılar diledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan ise “sizleri, ailelerinizi ve sizlerin yetişmesinde emeklerini esirgemeyen hocalarınızı bir kez daha tebrik ediyorum. Her zaman yanınızdayız. Yolunuz açık ve ömrünüz güzel olsun.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Mezun olan diğer öğrencilere temsili diplomaları fakülte akademisyenleri tarafından takdim edildi. Veteriner Fakültesi Mezuniyet Töreni, öğrencilerin Veteriner Hekim yeminini etmesinden sonra kepleri coşkuyla fırlatmasının ardından sonlandı.