4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

25.03.2024

4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Staj zamanı 01-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında 20 iş günü olacak şekilde düzenlenmiştir. Özel sektörde kendi imkanları ile staj yerlerini belirleyecek öğrencilerimizin aşağıda belirtilen evraklarını https://www.dicle.edu.tr/tr/birimler/veteriner-fakultesi/sayfalar/mevzuat-9726 adresinden indirmeleri (Dicle Üniversitesi Veterı̇ner Fakültesi Staj Yönergesı̇ 8-11. sayfalar) veya Fakültemiz öğrenci işleri biriminde görevli Memur Suat Ahmetoğlu’ndan tedarik etmeleri ve ilk 2 belgeyi 03.05.2024 tarihine kadar elden yine Memur Suat Ahmetoğlu’na teslim etmeleri gerekmektedir.

Gerekli Belgeler:

1- Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Staj Başvuru Formu: Staj yapılacak yerin yetkilisine onaylatılacak 03.05.2024 tarihine kadar Fakültemiz öğrenci işleri birimine teslim edilecek)

2- Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Sigorta Beyan Formu: Öğrenci tarafından doldurulacak 03.05.2024 tarihine kadar Fakültemiz öğrenci işleri birimine teslim edilecek.

3- Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Staj Değerlendirme Formu: Staj bitiminde staj yapılan yerin yetkilisi tarafından doldurulacak, staj bitiminde Fakültemiz öğrenci işleri birimine teslim edilecek.