Zorunlu Yaz Stajı İlanı-4

17.06.2022

Staj yapacak öğrencilerimizin ilan ekinde olan;

a)      Staj defterinin;

- Staj dosyası kısmının uygun olarak doldurulması ve bu bölümde olan kurum veya iş yeri amirinin adı-soyadı ve ünvanı kısımlarının doldurulması ve imzalattırılması,

- Stajyer öğrencinin devam durumunu gösterir çizelgenin tam olarak doldurulmuş (her satırın ilgili sorumlu tarafından imzalanması) olması,

b)      - Staj defterinde her bir gün için bir sayfa oluşturularak yapılan uygulamaların ilgili bölüme yazılması ve sayfa altındaki kısmın sorumlu kişi tarafından mühür ve imzasının olacak şekilde doldurulması ve staj sonunda ilan edilecek tarihe kadar staj komisyonuna ulaştırmaları gerekmektedir.

c)      Ayrıca, İş Yeri Değerlendirme Formunu staj yaptıkları yerde kendilerinden sorumlu iş yeri staj amirine sunarak değerlendirme yapmalarını sağlamaları, imzalı ve mühürlü haliyle evrakı kapalı zarf içerisinde staj komisyonuna elden teslim edilmek üzere teslim almaları veya posta yoluyla ulaştırılmasını sağlamaları gerekmektedir.

İlgili belgeleri staj sonunda ilan edilecek tarihe kadar staj komisyonuna ulaştırmaları gerekmektedir.

Gereği rica olunur.

DEKANLIK