DİCLE ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ 25. DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİ

14.06.2022

DİCLE ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ 25. DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİ

Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesinde 5 yıllık öğrenimlerini başarıyla tamamlayarak mezun olmaya hak kazanan öğrenciler, düzenlenen törenle kep attı. 25. Mezunlarını uğurlayan Veteriner Fakültesi mezuniyet törenine önceki bakanlarımızdan ve Milletvekili Veteriner Hekim Dr. Mehdi Eker, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Vural, Diyarbakır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Üyeleri, il müdürleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

30 yıldır var olan Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesinin 25. Mezuniyet törenini gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Vural, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Vural, Veteriner Hekimsiz Halk Sağlığının olmayacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından Veteriner Fakültesi 2021-2022 dönem birincisi İnan Şipal, mezuniyet kütüğüne ismini çaktı.

Veteriner Fakültesi müzik grubu tarafından mini bir dinletinin ardından mezun öğrenciler hep bir ağızdan veteriner hekimlik yemini ederek başarı belgelerini aldılar.

Keplerin havaya fırlatılması ile beş yıllık öğrenimleri sona eren mezunlar; aileleri ve hocaları ile bu tarihi günün gururunu ve sevincini paylaştı.