Akademik Biniş Giyme Töreni Gerçekleştirildi

20.12.2022

Dicle Üniversitesi 2022 yılında akademik aşama kaydeden öğretim üyeleri törenle binişlerini giydi.

15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen "Biniş Takdim Töreni"ne; Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç, rektör yardımcıları, genel sekreter, dekanlar, akademisyenler ve biniş giyen öğretim üyelerinin aileleri katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç yaptığı konuşmada üniversitemizin fiziki ortamı, alt yapısı ve oluşturduğu kurumsal kimlik ile eğitimdeki başarılarından örnekler verdi.

40 bine yaklaşan öğrenci sayısı ve öğrenci değişim programları ile öğrencilere uluslararası alanda eğitim imkanı sunduklarını vurgulayan Karakoç, üniversitemizin mevcut durumuna ilişkin bilgiler verdi.

Tören kapsamında 2022 yılında doktor öğretim üyesi, doçent ve profesör kadrosuna atanan 64 öğretim üyesine tebrik belgeleri takdim edildi.

Biniş Takdim Töreni toplu hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.