Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

04.04.2024

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı çerçevesinde
Danışmanlığını Öğr. Gör. Dr. Ömer faruk KATANALP’ın yaptığı lisans öğrencisi Nazlıcan TELEK’in yürütücü olduğu ‘ Atopik Dermatitisli Kedilerde C Vitamininin Klinik İyileşme Üzerine Etkisi’ isimli proje desteklenmeye hak kazanmıştır.

Danışmanlığını Öğr. Gör. Dr. Ömer Faruk KATANALP’ın yaptığı lisans öğrencisi Eren Gül MOR’un yürütücü olduğu ‘Dermatofitozlu Kedilerin Sağaltımında C Vitamininin Klinik Etkisi’ isimli proje desteklenmeye hak kazanmıştır.

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri  Destekleme Programı  çerçevesinde Danışmanlığını Arş. Gör. Dr. Nahit SAYLAK’ın yaptığı lisans öğrencisi Elif Evrim YILMAZ‘ın yürütücü olduğu ’Ortopedik Operasyonlarda Cerrahi Alan Enfeksiyonlarının (CAE) Zaman Kriteri Yönünden Araştırılması’ isimli proje desteklenmeye hak kazanmıştır.