3. SAĞLIK YÖNETİMİ GÜNLERİ - en


20.12.2022


   
   


                                    “3. SAĞLIK YÖNETİMİ GÜNLERİ”

Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Geleceğin Sağlık Yöneticileri  Kulübü ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sağlık Yöenetimi Bölümü tarafından 18 Aralık Sağlık Yöneticileri Günü kapsamında “3. Sağlık Yönetimi Günleri” paneli düzenlendi.


İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda yapılan panele, İİBF Dekanı Prof. Dr. Seyfettin Aslan, öğretim üyeleri ve öğrenciler katılım sağladı.

Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Emin Kurt’un moderatörlüğünde gerçekleşen panelde Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. M. Hakan Pamukçu, İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Ümit Yaman, İl Sağlık Müdürlüğü Personel Hizmetleri Başkan Yrd. Nuray Aksoy yönetim deneyimlerini paylaştı.

Globalleşme süreciyle birlikte diğer sektörlerde olduğu gibi sağlık sektöründe de ortaya çıkan ülkeler arası sıkı etkileşim, teknoloji, bilgi ve hasta hareketlilikleri beraberinde birçok yeniliği, avantajı ve sorunları getirdiğinin belirtildiği panelde sağlık yöneticilerinin kariyer planlamaları hakkında bilgiler paylaşıldı.