2018-2019 Mezuniyet Töreni

06.01.2021

Fakültemiz 2018-2019 eğitim öğretim dönemi mezuniyet töreni 4 Temmuz 2019 perşembe günü Kongre merkezinin B salonunda gerçekleştirildi.

Törene öğrencilerimiz ve çok kıymetli aileleri, Ziraat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Hamit KAVAK, Dekan Yardımcımız Sayın Dr.Öğr.Üyesi Ali Murat TATAR ile Fakültemizin değerli Akademik personeli katılmıştır.

Törende mezun olan öğrencilerimiz isimleri okunup sahneye davet edilerek mezuniyet belgeleri Bölüm Hocaları tarafından verilmesinden sonra, Fakülte de dereceye giren öğrencilerimizin plaketlerini Sayın Dekanımız Prof. Dr. Hamit KAVAK ve değerli hocalarımız verirken Bölümlerimizde dereceye giren öğrencilerimizin plaketleri ise Bölüm Hocalarımız tarafından takdim edildi.

2018-2019 eğitim öğretim dönemi mezun öğrencilerimizin Ziraat Mühendisi Yemini ve ardından kep atma ile sona eren törenin ardından öğrencilerimiz iş hayatına ilk adımlarını atmak üzere uğurlandılar.