“Diyarbakır Orman İşletme Müdürlüğünde AR-GE çalışmaları” semineri

15.02.2022

Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi seminer salonunda Diyarbakır Orman İşletme Müdürü Sayın Metin ERATİLLA ’nın konuşmacı olarak katıldığı, Doç. Dr. Aydın ALP’ın açılış ve tanıtım sunumunda “Orman İşletme Müdürlüğü ile yapılan çalışmaları anlatmasından” sonra sözü Sayın Metin ERATİLLA ‘ya bıraktı. “Diyarbakır Orman İşletme Müdürlüğünde AR-GE çalışmaları” konulu seminerde Sayın Metin ERATİLLA ’nın Diyarbakır Orman İşletme Müdürlüğü çalışma alanları ve AR-GE çalışmaları hakkında bilgiler sunması ve Müdürlük çalışmaları arasında yabani menengiç ağaçlarının Siirt fıstığı ile aşılanması sırasında destek sağlayan Dekanımıza katkılarından dolayı teşekkürünün ardından Öğrencilerin sorularını yanıtladı. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mikdat ŞİMŞEK “ menegiç aşılanmasının ülke ve bölge ekonomisine katkı sağlayacağını belirterek” Sayın Metin ERATİLLA ‘ya teşekkür belgesi sundu. Dekan Yardımcıları, Öğretim Üyeleri ve öğrencilerin katıldığı seminer Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mikdat ŞİMŞEK’in teşekkür konuşmasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.