ZİRAAT FAKÜLTESİNDE ''1 FİDAN 1000 GELECEK PREOJESİ’’ PANELİ DÜZENLENDİ


27.04.2022


       Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesinde “1 Fidan 1000 gelecek Projesi” paneli düzenlendi. Panele Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Zekeriya ERDEM, Müdür Yardımcısı Hüsna KARAKOÇ, Okul Öğretmenleri ve 80’den fazla öğrencisinin yanısıra, Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mikdat ŞİMŞEK, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Neşe ÜZEN ve Doç. Dr. Muhittin TUKUN , akademisyenler, öğrenciler ve personel katıldı.

     Moderatörlüğünü D.Ü. Ziraat Fakültesi Dekan Y. Doç. Dr. Neşe ÜZEN’in yaptığı panele panelist olarak Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Md. Yrd. Hüsna KARAKOÇ ve bu okulun öğrencisi Meral TULUK,  Ziraat Fakültesi Dekan Yrd. Doç. Dr. Muhittin TUTKUN ve Ziraat Fakültesi Dekan Prof. Dr. Mikdat ŞİMŞEK konuşmacı olarak katıldı. Panelistlerin her biri ‘1 Fidan 1000 gelecek projesi’nin anlam ve önemini dile getirerek fidan dikmenin önemine vurgu yaptılar.

    Panel sonunda emeği geçenlere Teşekkür Belgesi ve öğrencilere ise Katılım Belgeleri verildi ve toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

    Panel sonunda öğrencilere meyve ağaçlarının ve hayvanların bulunduğu Ziraat Fakültesi Uygulama ve Araştırma Çiftliği gezdirildi.

    Dicle Üniversitesi Youtube kanalındaki Yayını izlemek için tıklayınız: https://www.youtube.com/watch?v=nja-0hlWEao 


Fotoğraf Galerisi