Ziraat Fakültesi Etkinlikleri-4

29.12.2021

Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezinin işbirliğinde Yürütülen Ziraat Fakültesi Etkinliklerinin dördüncüsü 28.12.2021 tarihinde Ziraat Fakültesi seminer salonunda düzenlendi. Seminere Diyarbakır İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın Mustafa Ertan ATALAR konuşmacı olarak katıldı. Seminer kapsamında Diyarbakır ili tarımsal potansiyeli, mevcut envanteri, kırsal kalkınma, çiftçi desteklemeleri,  çiftçi örgütlenmeleri, tarımsal destek, hibeler ve öğrencilerin staj ve mezuniyet sonrası istihdam konularına değinilerek; mevcut sorunlar ve çözüm önerileri dile getirildi.

Seminere Ziraat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mikdat ŞİMŞEK, Dekan Yardımcıları, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü, çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenci katıldı. Geniş katılımın olduğu seminere öğrenciler yoğun ilgi göstermiştir. Öğretim üyesi ve öğrencilerin sorularını cevaplayan Sayın Mustafa Ertan ATALAR'a Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mikdat ŞİMŞEK’in plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile etkinliğimiz son erdi.

Dicle Üniversitesi youtube kanalındaki Yayını izlemek için tıklayınız: https://www.youtube.com/watch?v=cafqXlMrAdE