ZİRAAT FAKÜLTESİ’NDE KARİYER PLANLAMA PANELİ

10.05.2022

Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde ‘’Kariyer Planlama Paneli’’ düzenlendi. Moderatörlüğünü Ziraat Fakültesi Sekreteri Dr. Muhammed ÇELİK’in yaptığı bu panele Türkiye Üniversiteler Öğrenci Temsilcisi Furkan DEMİRCİ, Öğretmen Fehmi BİÇEN ve Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mikdat ŞİMŞEK konuşmacı olarak katıldı. Bu etkinliğe Çermik Anadolu Lisesi ve Çermik Ercan Demirkol Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri ile Ziraat Fakültesi öğrencileri ve personeli katıldı.

Panelistlerin yaptığı konuşmada, eğitimin önemi, kariyer planlaması, geleceğin meslekleri konularına değinirken, Ziraat Fakültesi’nin misyon ve vizyonu hakkında bilgilendirme yapıldı. Prof. Dr. Mikdat ŞİMŞEK’in sorduğu beş soruya doğru cevap veren beş öğrenciye 1’er kalem hediye edildi.

Etkinlik sonunda Ziraat Fakültesi Dekanı tarafında panele katkı sağlayan yetkililere Teşekkür Belgesi takdim edildi.  Panel sonunda öğrencilerle toplu hatıra fotoğrafı çekildi ve Ziraat Fakültesi Uygulama ve Araştırma Çiftliği gezdirildi.