ZİRAAT FAKÜLTESİ YİRMİALTINCI YIL MEZUNLARINI TÖRENLE UĞURLADI


06.06.2022


Otuz yıldır Eğitim-Öğretim Faaliyetlerini sürdüren D.Ü. Ziraat Fakültesi bu yıl 26.  mezunlarını büyük bir coşku ve heyecanla uğurladı.

Törene Rektör V. Prof. Dr. Kadir Turan, Büyükelçi İbrahim Mete Yağlı, Büyükelçi Yardımcısı Abdullah Dağ, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Vural, Zirai Mücadele ve Araştırma Müdürü Dr. Ayhan Bekleyen, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Nihat Nurbaki, Orman İşletme Bölge Müdürü Metin Eratilla, TKDK Başkanı Hikmet Güneş, TMO Başmüdürü Abdurrahman Güneş, Et ve Süt Kurumu Müdürü Hamdullah Güven ve Diyarbakır Tarım Bileşenleri grubundan pek çok Kurum Müdür ve Yardımcıları, Ziraat Fakültesinden Dekan Yard. Doç. Dr. Neşe Üzen, Dekan Prof. Dr. Mikdat Şimşek, Fakülte Sekreteri Dr. Muhammed Çelik, Bölüm Başkanları, Öğretim Üyeleri, Arş. Gör.leri, Fakülte çalışanları, Öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende konuşma yapan Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mikdat Şimşek, bu törende bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür etti. Bu zorlu süreçte, tüm öğrencilerin velilerine, Öğretim üyelerine, fakülte çalışanlarına şükranlarını ifade etti. Devamında tarım ile ilgili pek çok konuya değinerek Ziraat Mühendisliği’nin dünya var oldukça önemini koruyacağına vurgu yaparak, öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi. Rektör V. Prof. Dr. Kadir Turan da tarımın önemine değinerek mezun olan öğrencilerin bundan sonraki yaşamlarında başarılı olmalarını temenni etti. Daha sonra dereceye giren öğrencilere plaketler takdim edildi. Ziraat Fakültesi Yemin töreninden sonra Öğrencilerin kep atma merasimiyle tören sona erdi. 


Fotoğraf Galerisi