ZİRAAT FAKÜLTESİ ÜZÜM ÜRÜNLERİ İŞLEME TESİSİ AÇILIŞI VE TADIM ETKİNLİĞİ

20.09.2021

Fakültemiz Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gültekin ÖZDEMİR koordinatörlüğünde yürütülen “Diyarbakır İlinde Organik Üzüm Yetiştiriciliğinin Yaygınlaştırılması” ve "Üzümün katma değerli farklı ürünlere dönüştürülmesi ve besin içeriklerinin saptanması" projeleri kapsamında kurulan organik üzüm ürünleri işeme tesisinin resmi açılışı gerçekleştirildi.

Açılışta Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet KARAKOÇ, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Davut KARAASLAN ve Proje Koordinatörü Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gültekin ÖZDEMİR ’in konuşmalarının takiben misafirlerin katılımıyla açılış gerçekleştirildi.

Açılışın ardında Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi adına tescilli markamız “EKOREZ” etiketli üzüm suyu değerli misafirlerimize ikram edilerek tadım etkinliği gerçekleştirildi.

Yayını izlemek için tıklayınız: https://www.youtube.com/watch?v=bHx99bvTsT0