ZİRAAT FAKÜLTESİ ETKİNLİKLERİ-2

15.12.2021

ZİRAAT FAKÜLTESİ ETKİNLİĞİNE GAP UTAEM MÜDÜRÜ MEHDİ SÜMERLİ KONUŞMACI OLARAK KATILDI

D.Ü. Ziraat Fakültesi Dekanlığı Etkinlikleri kapsamında 14.12.2021 tarihinde GAP Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Mehdi SÜMERLİ konuk edilmiştir.

Etkinlik, Fakültemiz seminer salonunda Dekanımız Prof. Dr. Mikdat ŞİMŞEK, Dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Neşe ÜZEN, Doç. Dr. Muhittin TUTKUN, Fakültemiz bölüm başkanları, öğretim üyeleri, öğretim elemanları ve öğrencilerinin geniş katılımı ile gerçekleşti.

GAP Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Mehdi SÜMERLİ “GAPUTAEM’daki AR-GE Çalışmaları” isimli sunumunda; kurumun tekni -idari altyapısı, öğrencilerin staj ve istihdam olanakları ile kurumun bölge ve ülke tarımına sağladıkları katkılar hakkında bilgiler vermiştir.

Etkinlik Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mikdat ŞİMŞEK’in konuşmacı konuğumuz Sayın Mehdi SÜMERLİ’ye plaket takdimi ve öğretim üyelerinin de katıldığı toplu fotoğraf çekimi ile sona ermiştir..

Üniversitemiz youtube kanalında yayınlanan Yayını izlemek için tıklayınız:https://www.youtube.com/watch?v=QT-uOe-ho18