ULUSLARARASI TARIMSAL YAPILAR VE SULAMA KONGRE VE ÇALIŞTAYI


12.05.2022


Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü “Uluslararası Tarımsal Yapılar ve Sulama Kongresi ve Çalıştayı (ICASI-2022)" düzenledi. 

Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programa Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız, Prof. Dr. Kadir Turan, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mikdat ŞİMŞEK, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Neşe ÜZEN ve Doç. Dr. Muhittin TUTKUN,  kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, dekanlar, akademisyenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Uluslararası Tarımsal Yapılar ve Sulama Kongre ve Çalıştayının açılış konuşmasında Organizasyon Komitesi Başkanı Prof. Dr. Öner Çetin , “Tarım, halen ülkemizde ekonomiyi şekillendiren en önemli sektör olup, Türkiye nüfusunun önemli bir bölümü için istihdam sağlamaktadır. Ayrıca, ülkemizin bereketli toprakları ve uygun iklim koşullarına sahip bu bölgede, aynı yıl içinde birçok tür ve çeşitte bitkilerin yetişmesi mümkündür" dedi.


 Dicle Üniversitesi Youtube kanalındaki Yayını izlemek için tıklayınız: https://www.youtube.com/watch?v=DQxKuZY__Fw 



Fotoğraf Galerisi