TARIMDA KAMU İKTİSADİ KURULUŞLARI SEMİNERİ


03.03.2022


Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi konferans salonunda “TARIMDA KAMU İKTİSADİ KURULUŞLARI “ semineri düzenlendi, Toprak Mahsulleri Ofisi Diyarbakır Baş Müdürü Sayın Abdurrahman GÜNEŞ, Diyarbakır Et ve Süt Kurumu Müdürü Sayın Hamdullah GÜVEN, Çaykur Diyarbakır Pazarlama Bölge Müdürü Sayın Ali SATI Seminere konuşmacı olarak katıldı. Prof. Dr. Muzaffer DENLİ moderatörlüğünde gerçekleşen seminere Dekanımız Prof. Dr. Mikdat ŞİMŞEK, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Neşe ÜZEN, Doç. Dr. Muhittin TUTKUN Fakültemiz Öğretim Üyeleri ve Öğrencilerimiz katıldı.

 

 

1 Mart 2022 Salı günü saat 13.30 da gerçekleşen seminerde Zootekni Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muzaffer DENLİ konuklarımızı, kurumları ve genel olarak Kamu İktisadi Kuruluşları hakkında bilgiler sunarak çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi.

 

Toprak Mahsulleri Ofisi Diyarbakır Baş Müdürü Abdurrahman GÜNEŞ Toprak Mahsulleri Ofisinin çalışma alanları, iş ve işlemleri hakkında bilgiler sundu Bölgemizdeki Toprak Mahsulleri Ofisine bağlı satış ve depolama alanları hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra söz alan Diyarbakır Et ve Süt Kurumu Müdürü Sayın Hamdullah GÜVEN Et ve Süt Kurumu hakkında bilgiler verip pazarlama ve satışla ilgili sunumundan sonra,

Çaykur Diyarbakır Pazarlama Bölge Müdürlüğü Sayın Ali SATI Çaykur ve çay hakkında genel bilgiler verip bölgemiz ve pazarlama birimi ile ilgili konularda bilgiler sundu.

 

Konuklarımızın öğrencilerden gelen soruları cevaplamasından sonra Dekanımız Prof. Dr. Mikdat ŞİMŞEK konuklarımıza teşekkür ederek Fakültemizin kurumlara destek olacağını belirtip Öğrencilerimizin eğitim sırasında ve mezun olduktan sonra faydalanabilecekleri seminerlere devam edileceğini söyledi.

 

Dekanımız Prof. Dr. Mikdat ŞİMŞEK, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Neşe ÜZEN ve Doç. Dr. Muhittin TUTKUN un Misafirlerimize Teşekkür belgelerinin takdiminden sonra toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

 

Çaykur'dan gelen konuklarımız kurdukları stantta çay ikramında bulunurken Et ve Süt Kurumunun Diyarbakır’a özgü yöntemle üretilen kavurma ikramının ardından etkinlik sona erdi. 

 


Fotoğraf Galerisi