Tarım ve İnsan semineri

24.02.2022

Fakültemiz seminer  salonunda düzenlenen Tarım  ve İnsan semineri açılış konuşmasında Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Neşe ÜZEN sayın büyükelçiyi tanıtarak Diyarbakır’a katkılarından bahsetti. Dışişleri Bakanlığı Diyarbakır temsilcisi Büyükelçi İbrahim Mete YAĞLI seminerde “Tarım İnsan ve Yenilenebilir Enerji, uluslararası ilişkiler su kaynakları“ konusunda dünyadaki kıyaslamalar ve ülkemiz hakkında bilgiler vererek Öğrencilerin sorunlarını yanıtladı.

Dekanımız Prof. Dr. Mikdat ŞİMŞEK ise konuşmasında Dışişlerine katkılarından dolayı teşekkür ederek Bölgedeki tarım yenilenebilir enerji ve sulama konusunda bilgiler verdi.

Seminer Dışişleri Bakanlığı Diyarbakır temsilci yardımcısı Abdullah DAĞ’ın Büyükelçi İbrahim Mete YAĞLI’ ya plaket takdiminden sonra toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.