KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ


04.03.2022


Ziraat Fakültesi Seminer Salonunda Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sayın Dr Aziz Alper BİTEN’in konuk olduğu “KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ “ düzenlendi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet KARAKOÇ, Dekanımız Prof. Dr. Mikdat ŞİMŞEK, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Muhittin TUTKUN, Öğretim Üyeleri ve Öğrencilerimizin katıldığı 4 Mart 2022 Cuma günü saat 10'da gerçekleşen Seminerde ilk olarak Doç. Dr. Abdurrahman KARA Konuğumuzu tanıtarak hakkında bilgiler sundu.

Daha sonra sözü alan Sayın Dr. Aziz Alper BİTEN Öğrencilerimize kişisel gelişimleri ile ilgili hazırladığı sunum eşliğinde tecrübelerini aktardı. Konuğumuz öğrencilerimizin sorularını cevaplayarak sözlerine son verdi.

Konuğumuzdan sonra Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet KARAKOÇ öğrencilerin kişisel gelişimi ile ilgili bilgiler aktardıktan sonra konuğumuza teşekkür etti. Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mikdat ŞİMŞEK sözü olarak misafirlerimize teşekkür ederken öğrencilerimizin kişisel gelişimine katkıda bulunacak önerilerde bulundu.

 Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet KARAKOÇ konuğumuz Dr. Aziz Alper BİTEN’e plaket takdim ederek teşekkür etti. Toplu fotoğraf çekiminin ardından seminer sona erdi.


Fotoğraf Galerisi