DİCLE ÜNİVERSİTESİNDE “DENEYSEL HAYVAN MODELLERİ KURSU” TAMAMLANDI


15.04.2026



DİCLE ÜNİVERSİTESİNDE “DENEYSEL HAYVAN MODELLERİ KURSU” TAMAMLANDI

Dicle Üniversitesinde, TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı ile Dicle Üniversitesi Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı kapsamında düzenlenen “Deneysel Hayvan Modelleri Kursu” başarıyla tamamlandı.

13-15 Nisan 2026 tarihleri arasında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Sağlık Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezinde gerçekleştirilen kursun ardından, katılımcılara yönelik teşekkür ve katılım belgesi takdim töreni düzenlendi.

Tören, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Siraç Özerdem’in katılımıyla gerçekleşirken, program kapsamında deneysel hayvan modelleri üzerine teorik ve uygulamalı eğitimler verildi.

Etkinlik sonunda katılımcılara teşekkür edilerek, bilimsel çalışmalarına katkı sunacak bilgi ve deneyim kazandıkları vurgulandı.


Fotoğraf Galerisi