YERİNDE GIDA DENETİM SÜRECİ VE DİYARBAKIRDA ALO 174 GIDA HATTI UYGULAMALARI SEMİNERİ

16.12.2024 - 16.05.2025


YERİNDE GIDA DENETİM SÜRECİ VE

ALO 174 GIDA HATTI UYGULAMALARI SEMİNERİ

Dicle Üniversitesi’nde “Yerinde Gıda Denetim Süreci ve Diyarbakır’da Alo 174 Gıda Hattı Uygulamaları” başlıklı seminer düzenlendi. Diyarbakır Tarım Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü tarafından organize edilen etkinlik, 11 Aralık 2024’de Diyarbakır Tarım MYO Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Gıda Mühendisi Nevzat Bayram ve Ziraat Mühendisi Sait Güzel’in konuşmacı olarak katıldığı seminerde, yerinde gıda denetim süreçleri ve Alo 174 Gıda Hattı’nın Diyarbakır’da ki uygulamaları detaylı bir şekilde ele alındı. Tarım MYO Müdürü Prof. Dr. Davut KARAASLAN’ ın açılış konuşması ile başlayan etkinlikte, gıda güvenliğinin önemi ve denetim mekanizmalarının etkin kullanımı konusunda bilgiler paylaşıldı. Konuşmacılara Teşekkür Belgeleri takdim edilerek seminer sonra erdi. Seminer, gıda sektörü temsilcileri, akademisyenler ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.


Fotoğraf Galerisi