KÜLTÜREL DESTINASYONLARIN GASTRONOMIYLE TANITILMASI

20.11.2025 - 21.11.2026


Kültürel Destinasyonların Gastronomiyle Tanıtılması

Diyarbakır Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, “Kültürel Destinasyonların Gastronomiyle Tanıtılması” konulu önemli bir konferansa ev sahipliği yaptı. Programa Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aytaç Coşkun, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Denli, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. 
20 Kasım Perşembe günü saat 13.30’da Sosyal Bilimler MYO Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte mikrobiyoloji ve arkeogastronomi alanındaki çalışmalarıyla tanınan Prof. Dr. Oğuz Özyaral, kültürel mirasın gastronomi aracılığıyla nasıl daha etkili şekilde tanıtılabileceği konusunda önemli bilgiler paylaştı. Katılımcılar, gastronominin turizm destinasyonlarına sağladığı katkılar hakkında değerli bilgiler edinme fırsatı buldu. Konferans plaket takdiminin ardından son buldu.

Fotoğraf Galerisi