DERSLER HAKKINDA DUYURU

13.09.2021

2021-2022 GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMINA DUYURU EKİNDEKİ DOSYADAN ERİŞEBİLİRSİNİZ.

Dersler ve Program Hakkında Önemli Bilgiler:

a)Dersler, 27 Eylül 2021 tarihinde başlayacaktır.

b)Dersler, 18 Ekim 2021 tarihine kadar ALMS sistemi üzerinden uzaktan eğitim şeklinde yapılacaktır. (ALMS kullanıcı adı ve şifresi, Öğrenci Bilgi Sistemi kullanıcı adı ve şifresiyle aynıdır.)

c)Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - I, Türk Dili – I ve Yabancı Dil – I dersleri, Güz dönemi boyunca uzaktan eğitim yoluyla yapılacaktır.

d)18 Ekim 2021 tarihinden itibaren (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - I, Türk Dili – I ve Yabancı Dil – I dersleri hariç) dersler yüz yüze yapılacaktır. Pandeminin seyrine göre Rektörlük Makamı tarafından farklı bir karar alınması halinde yeniden duyuru yapılacaktır.

e)Yüksekokulumuzun derslik sayısı ve fiziki yapısı nazara alınarak, 2021-2022 Güz döneminde uzaktan veya yüz yüze yapılacak derslerde devam mecburiyeti aranmayacaktır. (Bu karar, yalnızca Güz Dönemi için geçerlidir. Bahar Dönemindeki dersleri kapsamamaktadır.)

f)Klavye Kullanımı dersinin yüz yüze yapılacak olan dersleri Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi binasında bulunan ‘Laboratuar – 2’ sınıfında yapılacaktır.

Dosya Ekleri

Ekleme TarihiAçıklamaİndir