Akademik Personel

Doç. Dr. Çağdaş ERTAŞ

 

Bölüm

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Anabilim Dalı

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Oda Numarası

Dahili

E-mail

cagdas.ertas@dicle.edu.tr

Eğitim Bilgisi

Lisans

Mersin Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu/Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü

Yüksek Lisans

Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı

Doktora

Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı

Çalışma alanları

Yemek sosyolojisi, turizm sosyolojisi, kültürel çalışmalar

 

 

Dr.Öğretim Üyesi Nesrin SAVAŞ

 

Bölüm

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Anabilim Dalı

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Oda Numarası

Dahili

7893

E-mail

nesrin.savas@dicle.edu.tr

Eğitim Bilgisi

Lisans

Atatürk Üniversitesi

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Konaklama İşletmeciliği Bölümü

Yüksek Lisans

Atatürk Üniversitesi

Sosyal Bilimler Enstitüsü

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Anabilim Dalı

Doktora

Anadolu Üniversitesi

Sosyal Bilimler Enstitüsü

Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı

Çalışma alanları

Gastronomi ve Mutfak Sanatları; Turizm Pazarlaması

 

Dr.Öğretim Üyesi Ramazan KARAMAN

 

Bölüm

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Anabilim Dalı

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Oda Numarası

Dahili

E-mail

ramazan.karaman@dicle.edu.tr

Eğitim Bilgisi

Lisans

Atatürk Üniversitesi

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Yüksek Lisans

Balıkesir Üniversitesi

Sosyal Bilimler Enstitüsü

Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı

Doktora

Balıkesir Üniversitesi

Sosyal Bilimler Enstitüsü

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı

 

Çalışma alanları

Yenilebilir böcekler, Ekolojik Ayak izi, Alternatif Besin Kaynakları, Gastronomi Trendleri, Gastronomi.