Veteriner Fakültesi Akreditasyon Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi


12.03.2026


Veteriner Fakültesi Akreditasyon Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi                         
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Akreditasyon Komisyonu, fakültenin akreditasyon sürecine yönelik hazırlıkların değerlendirilmesi amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı, 11 Mart 2026 tarihinde Mühendislik Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonu’nda yapıldı.
Komisyon üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, fakültenin akreditasyon sürecine ilişkin mevcut durum ve yapılması planlanan çalışmalar kapsamlı şekilde ele alındı. Toplantıda ilk olarak şu ana kadar akreditasyon komisyonu tarafından yürütülen faaliyetler değerlendirilerek, bundan sonraki süreç hakkında genel bir bilgilendirme yapıldı.
Ardından fakültenin akreditasyon hazırlık süreci kapsamında yapılması gereken çalışmalar, görev dağılımları ve izlenecek yol haritası üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca fakülteye ait Öz Değerlendirme Raporu incelenerek sürecin daha etkin yürütülmesine yönelik öneriler değerlendirildi.
Toplantı, akreditasyon sürecinin kurumsal kalite standartları doğrultusunda sürdürülebilir bir şekilde yürütülmesine yönelik değerlendirmeler ve karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Fotoğraf Galerisi