DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI


05.07.2024


DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşti. 

Diş Hekimliği Fakültesi tarafından düzenlenen törene, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Belgin Gülsün, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye çıkan Dönem Birincisi adar Yunus Altıparmak konuşmasında, eğitimleri boyunca kendilerine her an destek veren hocalarına ve ailelerine teşekkür etti.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Belgin Gülsün ise yeni mezunlara sarf ettikleri kıymetli emek ve gayretlerinden dolayı tebrik edip, öğretim üyelerinin öğrencilere sadece bilimsel bilgi aktarmakla kalmayıp aynı zamanda toplumsal sorumluluk bilinci, etik değerler ve hasta-hekim ilişkileri konusunda rol model olduklarını belirterek emekleri için teşekkür etti.  

Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç da  “Diş Hekimliği Fakültemiz, dinamik yapısı, yetkin akademik kadrosuyla üniversitemizin çok kıymetli fakültelerinden biridir. Yıllardır sağlık sektörüne çok başarılı diş hekimleri yetiştiriyor. Öğrencilerimiz beş yıl süren zorlu bir eğitim sürecini başarıyla tamamladılar. Kendinize, ailenize, ülkenize ve dünyaya karşı da sorumluluğu olan diş hekimleri olarak sağlık ordumuzda önemli görevler alacaksınız. Bilimsel bilgi ve becerilerinizi kullanırken sabırlı, hoşgörülü ve şefkatli olacağınızdan eminim” dedi.

Konuşmaların ardından Diş Hekimliği Fakültesi eğitimini derece ile tamamlayan öğrencilere ödülleri verildi. Daha sonra genç diş hekimleri, keplerini fırlatarak mezuniyet sevincini yaşadı.