DİCLE ÜNİVERSİTESİ AVRUPA DAYANIŞMA PROGRAMI KALİTE SERTİFİKASI ALMAYA (ESC50-QLA) HAK KAZANDI

08.07.2024

Dicle Üniversitesi, Avrupa Dayanışma Programı kapsamında 2022 teklif çağrısı yılında sunulan Kalite Sertifikası (ESC50-QLA) başvuruları ile 2023 teklif çağrısı yılında sunulan Kalite Sertifikası (ESC50-QLA) başvurularının değerlendirme süreci sonucunda uygunluk kriterlerini taşıyan 75 başvuru arasında “Destekleyen” rolü için Kalite Sertifikası almaya hak kazandı.

Avrupa Dayanışma Programının projelerine katılmak için bir gereklilik olan Kalite Sertifikası, Avrupa Dayanışma Programının ilke ve hedeflerine uyumu sağlar. Kalite Sertifikası, Avrupa Dayanışma Programına giriş biletidir. Gönüllülük faaliyeti için bir ön koşuldur. Türkiye’nin sadece gönüllülük faaliyetlerinde yer alması nedeniyle sadece gönüllülük için Kalite Sertifikası alınabiliyor.